Meisjesclub ‘Niet in eigen kracht’

Seizoen 2018-2019

Een gezellige clubavond met meiden van je eigen leeftijd. We bespreken een bijbels onderwerp wat jou als tiener aan zal spreken. Er is ruimte voor vragen en eigen inbreng. Het tweede deel van de avond besteden we aan een leuke activiteit zoals een spel, iets creatiefs, of iets lekkers maken met elkaar. Als afsluiter gaan we in de zomervakantie een week op kamp met de jongensclub.

Contact/info:  Jarina de Haas-de Rover  e-mail:  jarinaderover@hotmail.com
Doelgroep:       Meiden van 12-15 jaar
Data seizoen: 

Start maandag 24 september 2018, daarna elke week tot en met de slotavond op 15 april 2018.

Tijd:                    Maandagavond 19.30-21.00
Plaats:               Beneden in De Parel of in de Wagon

Terugblik Oma-Moeder-Dochteravond

Op 13 november 2017 kwamen de meiden van de meisjesclub en hun moeders en/of oma samen voor de leuke oma-moeder-dochteravond.

De kerk dat ben #jeSelf

Jeugdinfo december 2014

Wij zijn de oudste groep van de meisjesclub, Anke, Hillianne, Anne, Ilse, Julie, Mieke, Emma, Lisa, Marjorie en Tessa. Iedere maandagavond hebben we een gezellige clubavond met inspirerende leiding die ons veel vertelt over God. We discussiëren veel over het geloof en we kunnen hier met vriendinnen over serieuze onderwerpen praten. We dagen elkaar uit om na te denken over het geloof en dingen die daarbij horen. Na een serieus gedeelte kunnen we ontspannen en doen we creatieve of leuke activiteiten met elkaar.