Zendingscommissie

Giften en bijdragen

Wilt u de zendingscommissie een gift geven of een bijdrage voor een project dan kan dat worden overgemaakt naar bankrekening  NL69 FVLB 0227 1041 96 t.n.v. Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld / Zendingscommissie. Wilt u liever contant een bijdrage leveren dan kunt u dit ook in een envelop doen waarop de bestemming is vermeld en dit op zondag in de collectezak of in een busje bij uitgang doen.

Gods perspectief voor Albanië

project gemeentestichting Maarten en Gerdien Blom

FamBlom_Albanie

Download de laatste nieuwsbrief over het werk van Maarten en Gerdien Blom in Albanië

Bestel Ave
Ave_thumb

96 pagina’s vol recepten, ideeën en verhalen en steun daarmee het zendingswerk!

Gegroet, kom binnen en eet mee! In de Bijbel, maar ook in veel buitenlandse culturen is een ontmoeting geen echte ontmoeting zonder samen te eten. Eten verbindt. Ave laat je ontmoeten met mensen wereldwijd. Hoe leven en geloven zij? En natuurlijk hoe eten ze?

Met Ave proef je iets van de wereld waarin wij samen leven. In dit lees- en doeboek zijn recepten de rode draad, maar er staan ook verhalen in én ideeën waarmee je aan de slag kunt met eten. Bijvoorbeeld in je gemeente of voor mensen om je heen. Met de aankoop ervan steunt u het zendingswerk met € 3,00 per blad.

Download het bestelformulier en bestel uw exemplaar! Of geef uw bestelling door aan Marianne van Milligen (0183 610310 of Mariannevm@live.nl). U kunt bij Marianne ook terecht voor meer informatie.