Mars voor het Leven

Mars voor het Leven

Op D.V. zaterdag 8 december wordt door Stichting Schreeuw om Leven de Mars voor het Leven georganiseerd vanaf het Malieveld in Den Haag. Tijdens de stille tocht door Den Haag wordt op respectvolle manier aandacht gevraagd voor de beschermwaardigheid van het leven en voor de nood achter de ruim 30.000 abortussen die jaarlijks in ons land plaatsvinden. Vorig jaar liepen 14.000 mensen mee met de mars. O.a. door dit groeiende aantal zien we dat de beschermwaardigheid van het (ongeboren) leven steeds meer prioriteit krijgt bij veel christenen uit verschillende denominaties.

Vanuit de Alblasserwaard (ook Hardinxveld) wordt gratis busvervoer aangeboden naar Den Haag: aanmelden kan via www.schreeuwomleven.nl/vervoer. LET OP: dit kan tot en met 1 december!

 

Het verlangen is dat er voor elk kind dat er door een abortus niet mag zijn, iemand mee gaat lopen ter nagedachtenis tijdens de Mars voor het Leven! Dat betekent minimaal 30.000 personen die opstaan voor het Leven! Staat u / jij ook op voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven?