HGJB-Project: Delen in Overvloed

In het nieuwe diaconale HGJB-project staan we stil bij de vraag:  “Hoe delen we van de overvloed die God ons geeft?”  Samen met de kerk van Colombia en Mexico willen we meer geven om mensen met minder.

Alle activiteiten op een rijtje:

Op vrijdagavond 8 april 2016 organiseren de 4M-mannen (van de inmiddels welbekende kampvuuravonden) een gemeentebrede activiteit voor het project Delen in Overvloed

Iedereen vanaf 8 jaar (onder de 16 jaar met begeleiding van een volwassene) is om 18:00 welkom bij het Hervormd Centrum, voor een fiets- of mountainbiketocht. Er kan gekozen worden tussen een fietspuzzeltocht of een mountainbike clinic. Rond 20.30 uur zouden zowel de fietsers als de mountainbikers aan moeten komen bij Fam. Leenman – Buitendams 326.

Daar staat vervolgens de BBQ aan en willen we met elkaar een gezellige kampvuuravond houden. Waarbij we o.a. ook zingen, bidden en een korte overdenking zullen houden.

Wie geen zin heeft om te fietsen, of juist geen zin heeft in een barbecue, kan zich ook opgeven voor één van de twee onderdelen.

De minimale bijdrage is €12,50 en opgeven kan alleen via email: mirandabatenburg@icloud.com

Zaterdag 16 april, tijdens de rommelmarkt: Kinderfestival en inleveren spaarkaarten zondagsschool

Zondag 17 april, afsluiting winterwerk met aansluitend High Tea
Op zondag 17 april wordt in de kerkdiensten van 09:30 (Oude en Nieuwe Kerk) het project, samen met het winterwerk, afgesloten. Na de dienst is er in het Hervormd Centrum voor de gehele gemeente gelegenheid elkaar te ontmoeten en na te praten onder het genot van een heerlijke high tea. Uiteraard zijn er voor de high tea t.z.t. nog allerlei dingen nodig – heerlijke baksels en hartige hapjes maar ook theepotten en etagères. Tegen de tijd dat alles geregeld gaat worden, wordt er nog een oproep geplaatst.