2e moment inleveren/ophalen spullen rommelmarkt 2023

Heeft u nog “rommel” voor de rommelmarkt?

De rommelmarktcommissie van de Hervormde Gemeente Giessendam- Neder-Hardinxveld is bezig met het verzamelen van spullen voor de rommelmarkt.
Deze vindt plaats op zaterdag 15 april in en om de Parel, Talmastraat 9. Om deze rommelmarkt weer tot een succes te maken, kunnen we nog volop tweedehands spullen gebruiken. Daarom de oproep aan iedereen: kijk de zolder, de schuur en de kasten eens kritisch na en ruim lekker op!
Bijna alle spullen zijn welkom zoals kleding, huisraad, speelgoed, boeken etc. Helaas kunnen wij geen grote meubels gebruiken zoals kasten, banken, orgels, tv en dergelijke.
U kunt de spullen zelf brengen op dinsdag 21 maart tussen 19.00 en 21.00 uur en op zaterdag 25 maart tussen 9.30 en 11.30 uur. Het adres van de opslagloods is Schrank 9. We kunnen de spullen eventueel ook bij u ophalen. De ophaalavond vindt plaats op dinsdag 21 maart. De andere ophaalavonden zijn 28 maart en 4 april.
Wie spullen heeft voor de rommelmarkt kan dit opgeven via het volgende emailadres: rommelmarkt@hghg.nl Graag adres vermelden en om wat voor spullen het gaat. Daarnaast is het mogelijk te appen of bellen naar Marieke Kraaiveld op werkdagen tussen 18.00 – 19.00 uur op het volgende telefoonnummer: 06-45724604.