54E ROMMELMARKT 15-04-2023

Op D.V. zaterdag 15 april wordt er in en om De Parel weer een rommelmarkt gehouden.

De rommelmarkt is van 9.00 – 13.00 uur.

Vrijdagavond 14 april willen we weer met een groep vrijwilligers huis aan huis loten gaan verkopen. Er zijn weer mooie prijzen te winnen; 1e prijs; vaartocht over de Giessen met tante Lien voor zes personen inclusief crew, hapjes en drankjes. 2e prijs een diner train voor twee personen. 3e prijs; High tea voor vier personen in de kas bij Lekkers op de Wiel en we hebben nog veel meer mooie prijzen.

Heeft u nog spullen voor de rommelmarkt? Dinsdag 4 april staan we nog voor u klaar om spullen op te halen. Stuur een mailtje naar rommelmarkt@hghg.nl en vermeld er bij wat voor spullen u heeft en wat het adres is. We halen geen grote meubels op zoals banken, grote wandmeubels, tv’s en orgels. Ook kunt u zelf spullen brengen naar de loods aan de Schrank 9. Die is open op dinsdag 4 en 11 april van 19.00 – 21.00 uur en op zaterdag 8 april van 09.30 – 11.30 uur.

Op donderdag 13 en vrijdag 14 april hopen we de rommelmarkt op te gaan bouwen en in te richten. Heeft u tijd en zin om te helpen? Dan bent u hartelijk welkom bij De Parel van 9.00 – 17.00 uur.

We hebben u weer veel te bieden op de rommelmarkt. Veel kramen zijn gevuld met tweedehands kleding, speelgoed, huisraad, boeken, schilderijen, ijzer, meubels en elektra. Zo staat het team van de pannenkoeken weer klaar om heerlijke pannenkoeken te bakken. Het restaurant is weer open en er kunnen zelf gebakken baksels gekocht worden. Bij mooi weer zetten we om 11.30 uur de ijskar buiten en natuurlijk zijn er ook weer heerlijke hamburgers te koop.

Nieuw dit jaar is de plantenkraam. Hier kunt u zelf uw eigen pot of mand op laten maken met leuke plantjes. Heeft u zelf geen pot of mand dan is er in de kraam bij de huisraad vast wel iets te vinden.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst met een nog grotere opbrengst.

Hopelijk tot ziens op 15 april!

De rommelmarktcommissie.