87ste jaarvergadering mannenvereniging

De mannenvereniging “Onderzoekt de Schriften” heeft het genoegen u hierbij uit te nodigen tot het bijwonen van onze  87ste jaarvergadering die gehouden zal worden op DV woensdag  2 maart 2022 in De  Parel. Aanvang: 19.30 uur.

De gastspreker op deze avond is  ds. E.E. Bouter uit Hendrik Ido Ambacht met als thema: Maar wat zou God van die versnipperde Kerk vinden?  

Ds. Bouter, auteur van het boek De Kerk heeft de toekomstschreef in zijn inleiding: ‘In de komende hoofdstukken zal iklaten zien dat de Kerk inderdaad bedoeld is om zichtbaar en tastbaar in de wereld aanwezig te zijn, zoals Jezus dat was. Zo is zij een baken van hoop, een belofte voor de toekomst. Zij is een moeder die ons draagt in ons geloven. Het leven van Jezus biedt ons veel doorkijkjes op zo’n tastbare Kerk, zo ontdekte ik. Dat overweldigde me. In deze doorkijkjes ontdekken we wat God met de Kerk wil. Ook gaat voor onze ogen iets open van de toekomst van de wereld, de toekomst van de kosmos. En we leren hoe we nu moeten leven, in die ene Kerk’.

De leden van de  -87-jarige jonge mannenvereniging nodigt jong en oud uit deze avond bij te wonen.

Van harte welkom.