Tussenclub De Brug

Wil jij je weekenden goed en gezellig beginnen? Kom dan naar Tussenclub De Brug!

Tussenclub De Brug is er voor jongens en meiden in de leeftijd van 15 t/m 17 jaar. Je krijgt er de gelegenheid om meer te weten te komen over God, jouw leven met Hem en de manier waarop je jouw relatie met God invulling kunt geven. We beginnen namelijk elke week met een Bijbelstudie en praten daarover na in kleinere groepjes. Hier kun je vanzelfsprekend ook jouw vragen (over bijvoorbeeld de Bijbelstudie) kwijt.

Ook doen we allerlei andere dingen met elkaar. Elke week na de bijbelstudie hebben we ‘het tweede gedeelte’ waarin we een spel doen, een film kijken of gewoon gezellig bij elkaar zijn in de Wagon. Soms gaan we een avond met elkaar weg, om bijvoorbeeld te zwemmen, te bowlen, te schaatsen of wand te klimmen.

Elk jaar sluiten we het clubseizoen af door met elkaar op kamp te gaan, met Hemelvaart. Dit is altijd erg leuk, gezellig en vermoeiend (op een of andere manier wordt er niet heel veel geslapen…). Vooral op kamp hebben we de gelegenheid om een thema uit de Bijbel eens wat meer uit te diepen en leren we met elkaar ook nog eens een hoop! Kortom: zeker de moeite waard.

Kom eens kijken op één van de clubavonden. Tussenclub De Brug is er voor jou!

• Wanneer? Vrijdagavond, vanaf het openingsweekend in september tot ons Hemelvaartskamp  
• Hoe laat? 19.45 uur inloop, ± 20.00 uur begin avond
• Waar? In de kelder van De Parel, Talmastraat 9
• Meer info? Bel Nienke Burggraaf 06 26274494

Graag tot ziens!

De Tussenclubleiding:
Herman & Marjolijn, Willem & Nienke, Harm-Jan, Heime en Christian

Willem,Marjolijn,Harm-Jan,Nienke,Herman

Willem,Marjolijn,Harm-Jan,Nienke,Herman