EO-metterdaad bezoekt het GZB-programma in Congo.

Er zijn mooie ontwikkelingen gaande met betrekking tot het werk in Congo en daarvan wil de GZB ons graag op de hoogte brengen! EO-Metterdaad heeft er opnieuw voor gekozen om het werk dat de GZB in Congo mag doen in beeld te brengen. Als Hervormde Gemeente hebben wij vanuit de diaconie de afgelopen jaren hieraan financieel bijgedragen.
In de afgelopen periode zijn er opnames gemaakt van het werk van de families Godeschalk en Folmer in de ziekenhuizen in Itendey en Lolwa. De focus ligt dit keer voornamelijk op fondsenwerving voor het ziekenhuis in Lolwa. Hier is namelijk dringend behoefte aan goede medische apparatuur. Ook groeit het aantal patiënten en daarmee de noodzaak om het ziekenhuis uit te breiden. Er zijn 4 lange afleveringen gemaakt van ieder 25 minuten. Tevens worden er af en toe korte compilaties (korte herhalingen) uitgezonden in diezelfde week.
Het uitzendschema van de afleveringen ziet er als volgt uit:

 

 Datum

Tijd

Titel

Lengte

01-mei-21

17.35

Congo 1

25 minuten

08-mei-21

17.35

Congo 2

25 minuten

15-mei-21

17.35

Congo 3

25 minuten

22-mei-21

17.35

Congo 4

25 minuten

 

https://metterdaad.eo.nl/congo

De GZB hoopt dat de uitzendingen van EO Metterdaad een goed beeld geven van het werk dat Mark en Corine Godeschalk en Willem en Joanne Folmer, samen met de lokale mensen in Congo, mogen verrichten.