Maaltijd en kinderprog.

Datum/Tijd 20-09-2014, 18:00 - 20:30

LocatieZalencentrum De Parel

Categorieën

Gemeentemaaltijd en kinderprogramma

Aanmelden kan tot 15 september via email (maaltijdopeningsweekend@hghg.nl), of telefonisch tussen 18.00 en 20.00 uur naar 0184-785164 (mw. Wilma Koster). Indien u ook uw kinderen op wilt geven, dan het verzoek om bij het aanmelden (per website, telefoon of email) aan te geven tot welke leeftijdsgroep uw kind(eren) behoren.

Gedurende het zaterdagprogramma van het openingsweekend is er ook weer een kinderprogramma. Hierbij zijn drie verschillende leeftijdsgroepen. 3-6 jaar, 7-10 jaar en 11-12 jaar. Uw kind (eren) zijn dus van harte welkom en voor iedere leeftijdsgroep zijn leuke activiteiten bedacht. Zoals ieder jaar kunnen uw kinderen weer rekenen op het springkussen tijdens de volleybalactiviteiten in de middag, maar nu wel met het verzoek dat de ouders hier zelf toezicht houden. Het betreden van het springkussen is op eigen risico.

Wanneer u zich aanmeldt met uw kind(eren) voor de zaterdagavond wilt u dan bij uw kind(eren) vermelden tot welke leeftijdsgroep ze behoren? Zo weten we waar we op kunnen rekenen. Let wel, voor kinderen tot 3 jaar is er geen oppas. Hartelijk dank hiervoor.