Gebedservaringen

Het begon met een missionaire zondag. Je zou even denken dat dit een zondag zou zijn waar we probeerden om zoveel mogelijk mensen mee te nemen naar de kerk die normaal nooit in de kerk komen. Maar dat was deze keer niet het doel van de missionaire zondag. Het was een zondag waarbij het ging om ons als gemeente te helpen om ons geloof te delen met mensen die niet geloven. De insteek voor die dienst was niet dat we ineens overactief iedereen zouden gaan aanspreken, maar dat we zouden beginnen met gebed.

De opdracht, vanuit die missionaire zondag was dat we concreet zouden gaan bidden voor mensen die we op ons hart hadden. En uit deze zondag kwam een vervolg voort. Wat doen we nu met al die momenten waarbij God onze gebeden verhoord? Die kunnen we met elkaar delen, omdat dit er voor zorgt dat ons geloof in gebed gebouwd wordt door de ervaringen die we hebben met gebed. In deze rubriek willen we iedereen de ruimte geven om zijn of haar verhaal te vertellen op het moment dat God gebeden verhoord. Als we dit doen met elkaar, komt er vanzelf steeds meer geloof dat ons gebed zin heeft.

We zullen deze rubriek gaan vullen met video’s en met gewone artikelen. En denk je nu: Ik wil heel graag delen wat God heeft gedaan op mijn gebed, stuur dan een mail naar videoteam@hghg.nl, dan zoeken we contact met je om je verhaal te kunnen delen.