Pasen

Samen toeleven naar Goede Vrijdag en Pasen

De Lockdown duurt voort en er is al bijna een jaar voorbij dat we voor het laatst met elkaar in een volle kerk zaten. Waar we eerst elkaar iedere week en misschien wel meerdere keren ontmoette is het nu al maanden stil en kijken we vanachter het scherm de diensten. Misschien mis je ook wel de diensten, de ontmoeting, het contact met de gemeente. En  misschien vind je het geloven zonder gemeente ook best lastig.

 

Aankomende woensdag (17 februari) start de veertig-dagen tijd. Veertig dagen waarin we mogen toeleven naar Pasen. Hoe mooi zou het zijn als we dit als gemeente toch samen kunnen doen?

 

We hebben daarom gezocht naar een manier waarop dat toch mogelijk is! Iedere dag tijdens de veertigdagen tijd zullen we van 21.00-21.15 in zoom een kort moment hebben. Je kunt inschakelen en meedoen met een korte viering door middel van een Zoommeeting. We luisteren naar een lied, lezen een gedeelte uit de Bijbel en we bidden. Steeds wordt het moment geleid door een ander gemeentelid. Via de chat kunnen gebedspunten aangedragen worden die diegene mee zal nemen in het gebed. De vieringen duren maximaal een kwartier.

 

Op de zondagen doen we het moment wat langer om daarin ook wat meer ruimte te nemen voor ontmoeting. Van 21.00-21.15 houden we een korte viering en daarna is er ruimte om te blijven om elkaar online te ontmoeten.

 

Op deze manier kunnen we als gemeente samenleven naar Pasen. Doe je mee? Klik dan elke dag van de 40-dagentijd vanaf 20:50 uur op deze link om deel te namen aan de Zoommeeting:

Start ZOOM-meeting.