QR code collecten

 

Tot nu toe werden in het kerkblad en tijdens de diensten 2 afzonderlijke QR codes getoond voor de betaling van collecten aan het College van Kerkrentmeesters en aan de Diaconie. Voortaan gaan we gebruik maken van één QR code. Bij het scannen van deze QR code, komt men in het gedeelte “Geven” van de HGHG app en kan men geven aan alle collecten die op een zondag gehouden worden, inclusief de zendingsbusjes. Voor iedereen die gebruik maakt van de appen tegoed heeft opgewaardeerd, gaat dit van het opgewaardeerde tegoed af. Wanneer je geen gebruik maakt van de app of geen tegoed hebt opgewaardeerd, gaat de betaling via iDEAL en zijn de transactiekosten € 0,35 per keer. Als u de mogelijkheid heeft, willen we u vragen gebruik te maken van collecten geven via de HGHG app. Dit is enerzijds gemakkelijk voor u (alle collecten van één zondag in één keer) en anderzijds voor de administratieve verwerking van de collecten.

De HGHG app kan je downloaden door in je eigen app store op “HGHG” te zoeken. Let op: de app is alleen toegankelijk voor leden van de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld. Voeg bij het aanmaken van je profiel een duidelijke gezichtsfoto toe en schrijf tussenvoegsels zonder hoofdletter.

Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar kerkelijkbureau@hghg.nl of kerkrentmeester202@hghg.nl.

 

Het blijft ook mogelijk bijdragen aan collecten over te maken via de rekeningnummers van het CvK, de diaconie en de zending, die genoemd staan in het kerkblad.